Servicii GERMANIA-ITALIA-ANGLIA IRLANDA-ROMANIA-CEHIA

CURSE INTERNATONALE MINIBUS SAU AUTOCAR TRANSPORT PERSOANE, COLETE SI AUTO PE PLATFORMA

Rezervarea fara avans este valabila daca este confirmata telefonic sau pe gmail bepstransoffice@gmail.com prealabil. Curse Internationale transport persoane si colete: ITALIA(Sudul ITALIEI) -TUR  Romania -  Italia (duminica) -RETUR Italia - Romania (marti) SCOTIA - TUR Romania... Citeste »

- Inchirieri autocare cu 49/50 de locuri (pret 1 euro+ TVA/km) - microbuze de 17, 14, 8 locuri ( 0,5 euro+ tva/km, minim 150 km/zi) Citeste »

INFORMATII BAGAJE SI COLETE  1. Se admit gratuit la transport bagaje/persoana, in limita a 50 kg, bagaje care se inregistreaza si sunt depuse in campartimentul de bagaje sau in remorca autocarului, si bagaj de mana, in limita a 6 kg (continand bunuri strict necesare calatoriei: alimente, medicamente,etc.)... Citeste »

I. DEFINIȚII ȘI TERMENI GENERALI Următorii termeni sunt folosiți în mod curent în derularea activității noastre: 1. BEP*S TRANS S.R.L: (serviciul de coletărie BEP*S TRANS S.R.L) este numele general folosit pentru identificarea serviciilor de curierat, transport internațional... Citeste »